Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente (2-4) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 15 november 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 15 november 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente (2-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente is geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Ypema. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het R. Jansen die Excelsior Barendrecht W op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Ibes namens FC Twente in de 53e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. In de 65e minuut scoorde FC Twente via D. Vanmechelen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 69e was het FC Twente dat op voorsprong kwam te staan na een goal van F. Kalma. In de 71e minuut scoorde Y. van Grinsven namens Excelsior Barendrecht W. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 80 minuten kwam FC Twente op een ruime 1-3 voorsprong nadat F. Kalma de derde treffer van de wedstrijd maakte. In de 85e minuut werd wederom gescoord. Dit keer kwam het doelpunt op naam van R. Jansen die daarmee de 1-4 scoorde voor FC Twente. Even daarna in de 87e minuut werd het laatste doelpunt van de wedstrijd gescoord. Namens Excelsior Barendrecht W was het S. Cobussen die de stand op 2-4 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van FC Twente.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente
Goals
2
4
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
18
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
85
71
Gevaarlijke aanvallen
48
44
Corners
2
7
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt FC Twente Doelpunt D. Ypema FC Twente
48' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt R. Jansen Excelsior Barendrecht W 0-1
53' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Ibes FC Twente 1-1
65' Doelpunt FC Twente Doelpunt D. Vanmechelen met assist van S. Ellouzi FC Twente
69' Doelpunt FC Twente Doelpunt F. Kalma FC Twente 1-2
71' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt Y. van Grinsven met assist van J. Ibes Excelsior Barendrecht W
76' Wissel FC Twente Wissel C. van den Goorbergh voor D. Ypema FC Twente
80' Doelpunt FC Twente Doelpunt F. Kalma FC Twente 1-3
82' Wissel Excelsior Barendrecht W Wissel S. Henriquez voor I. van Bokhoven Excelsior Barendrecht W
85' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Jansen FC Twente 1-4
87' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt S. Cobussen Excelsior Barendrecht W 2-4
88' Wissel Excelsior Barendrecht W Wissel A. Kruijthof voor E. Koster Excelsior Barendrecht W
88' Wissel FC Twente Wissel N. Hilhorst voor R. Jansen FC Twente
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente

Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 8e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling FC Twente Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2019/2020 Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente Unibet