Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-3) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 12 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 12 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle is geëindigd in een 2-3 overwinning voor PEC Zwolle.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Bennink, waarmee PEC Zwolle W met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle W vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Roof op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Excelsior Rotterdam W de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. van Erk.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Henriquez de 2-2 maakte voor Excelsior Rotterdam W. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PEC Zwolle W dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Roof de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. Bennink PEC Zwolle W 0-1
22' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Roof PEC Zwolle W 0-2
44' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt M. van Erk Excelsior Rotterdam W 1-2
47' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Henriquez Excelsior Rotterdam W 2-2
92' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Roof PEC Zwolle W 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle

Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst PEC Zwolle 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 3e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 7e plaats.