Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (2-0) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 15 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt FC Twente het vrijdag 15 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de FC Twente - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - ADO Den Haag (2-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en ADO Den Haag is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door R. Jansen, waarmee FC Twente W met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Twente W opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het J. Smits die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Twente W.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Twente.

LIVE FC Twente - ADO Den Haag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

68' Doelpunt FC Twente W Doelpunt R. Jansen FC Twente W 1-0
94' Doelpunt FC Twente W Doelpunt J. Smits FC Twente W 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - ADO Den Haag
Opstellingen FC Twente - ADO Den Haag

Voorbeschouwing FC Twente - ADO Den Haag

FC Twente en ADO Den Haag treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie Vrouwen seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 7 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.