Nabeschouwing FC Twente - PSV (2-3) || Eredivisie Vrouwen

Zondag 15 september 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het zondag 15 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de FC Twente - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PSV (2-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en PSV is geëindigd in een 2-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door F. Kalma, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. PSV kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Smits, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette F. Kalma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen K. Snoeijs in de 85e minuut de 2-2 maakte namens PSV. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PSV dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Smits de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PSV
Goals
2
3
LIVE FC Twente - PSV 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt FC Twente Doelpunt F. Kalma FC Twente 1-0
50' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 1-1
60' Doelpunt FC Twente Doelpunt F. Kalma FC Twente 2-1
85' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 2-2
88' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 2-3
Opstellingen FC Twente - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - PSV

FC Twente en PSV treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat FC Twente en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 3e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.

Tags
FC Twente - PSV Opstelling FC Twente Opstelling PSV Live FC Twente - PSV Live FC Twente - PSV kijken FC Twente - PSV kijken Live FC Twente - PSV stream FC Twente - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - PSV Uitslag FC Twente - PSV Statistieken FC Twente - PSV Eredivisie Vrouwen 2019/2020 FC Twente - PSV wedden FC Twente - PSV gokken FC Twente - PSV Unibet