Nabeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen (2-2) || Eredivisie Vrouwen

Zondag 13 oktober 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PEC Zwolle het zondag 13 oktober 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in IJsseldelta Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen (2-2)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Kersten, waarmee Excelsior Barendrecht W met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Tromp, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette N. Tromp zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PEC Zwolle de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Excelsior Barendrecht W nadat E. Koster in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Goals
2
2
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
127
77
Gevaarlijke aanvallen
82
39
Corners
8
2
LIVE PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt J. Kersten Excelsior Barendrecht W 0-1
54' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Tromp PEC Zwolle 1-1
83' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Tromp PEC Zwolle 2-1
96' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt E. Koster Excelsior Barendrecht W 2-2
Opstellingen PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen

PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 0
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling PEC Zwolle Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Live PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Live PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken Live PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen stream PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Uitslag PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Statistieken PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2019/2020 PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen wedden PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen gokken PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen Unibet