Nabeschouwing SC Heerenveen - PSV (0-5) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt SC Heerenveen het vrijdag 21 september 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - PSV (0-5)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en PSV is geëindigd in een 0-5 overwinning voor PSV.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Nouwen, waarmee PSV W met 0-1 de leiding nam. PSV W vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Snoeijs op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van PSV W, waarmee K. van Dooren zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam PSV W geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van K. Snoeijs. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor PSV W. Deze werd gescoord door N. Coolen in de 85e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van PSV.

LIVE SC Heerenveen - PSV 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt PSV W Doelpunt A. Nouwen PSV W 0-1
35' Doelpunt PSV W Doelpunt K. Snoeijs PSV W 0-2
37' Doelpunt PSV W Doelpunt K. van Dooren PSV W 0-3
54' Doelpunt PSV W Doelpunt K. Snoeijs PSV W 0-4
85' Doelpunt PSV W Doelpunt N. Coolen PSV W 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - PSV
Opstellingen SC Heerenveen - PSV

Voorbeschouwing SC Heerenveen - PSV

SC Heerenveen en PSV treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en PSV in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel SC Heerenveen als PSV wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst SC Heerenveen 1
Winst PSV 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 2e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.