Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag (0-5) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Zondag 10 oktober 2021 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het zondag 10 oktober 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag (0-5)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Robin Koster geëindigd in een 0-5 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Ravensbergen, waarmee ADO Den Haag W met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag W vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Douma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag W, waarmee J. Amani zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag W geen gas terug, waardoor in de 88e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Ravensbergen. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor ADO Den Haag W. Deze werd gescoord door J. van Belen in de 94e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Koster bij een 0-5 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. Ravensbergen ADO Den Haag W 0-1
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel B. Rijks voor D. Noordermeer Excelsior Rotterdam W
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel A. Versluis voor N. Al Jawahiri Excelsior Rotterdam W
57' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor R. Kleine Excelsior Rotterdam W
58' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt W. Douma met assist van R. Speelman ADO Den Haag W 0-2
59' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel F. Nieuwland voor N. Piqué Excelsior Rotterdam W
61' Wissel ADO Den Haag W Wissel J. Amani voor M. Looijen ADO Den Haag W
62' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. Amani met assist van L. Rijsbergen ADO Den Haag W 0-3
73' Wissel ADO Den Haag W Wissel J. van Belen voor K. van de Westeringh ADO Den Haag W
73' Wissel ADO Den Haag W Wissel A. Sellies voor L. Rijsbergen ADO Den Haag W
78' Wissel ADO Den Haag W Wissel B. Vonk voor W. Douma ADO Den Haag W
78' Wissel ADO Den Haag W Wissel L. van Oosten voor R. Speelman ADO Den Haag W
80' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel B. Udink voor I. van Bokhoven Excelsior Rotterdam W
80' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel S. Coelho Aurélio voor J. Kersten Excelsior Rotterdam W
88' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. Ravensbergen met assist van J. van Belen ADO Den Haag W 0-4
94' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. van Belen ADO Den Haag W 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - ADO Den Haag
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.