Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (2-1) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 4 februari 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Niels Boel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Udink, waarmee Excelsior Rotterdam W met 1-0 de leiding nam. VV Alkmaar W kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Koopman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette D. Noordermeer zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior Rotterdam W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Niels Boel, waardoor Excelsior Barendrecht Vrouwen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt B. Udink met assist van S. Ellouzi Excelsior Rotterdam W 1-0
35' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Koopman VV Alkmaar W 1-1
63' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Y. van Goch voor A. Versluis Excelsior Rotterdam W
67' Wissel VV Alkmaar W Wissel I. Colin voor A. Kruijthof VV Alkmaar W
67' Wissel VV Alkmaar W Wissel V. van der Most voor K. Coady VV Alkmaar W
72' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel K. Hendriks voor B. Udink Excelsior Rotterdam W
82' Wissel VV Alkmaar W Wissel F. Prins voor E. Maass VV Alkmaar W
85' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt D. Noordermeer Excelsior Rotterdam W 2-1
88' Wissel VV Alkmaar W Wissel D. Breewel voor C. Mol VV Alkmaar W
93' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor R. Kleine Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Niels Boel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alkmaar Vrouwen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Alkmaar Vrouwen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Excelsior Barendrecht Vrouwen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 2
Winst Alkmaar Vrouwen 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 9e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 7e plaats.