Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-1) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 12 november 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 12 november 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Roy Schuurmans geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. van Bentem, waarmee PEC Zwolle W met 0-1 de leiding nam. Excelsior Rotterdam W kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ellouzi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette N. Ridder zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior Rotterdam W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roy Schuurmans, waardoor Excelsior Barendrecht Vrouwen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt T. van Bentem met assist van J. Walk PEC Zwolle W 0-1
34' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Ellouzi met assist van A. Versluis Excelsior Rotterdam W 1-1
63' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel N. Piqué voor Y. van Goch Excelsior Rotterdam W
76' Wissel PEC Zwolle W Wissel E. Maatman voor A. Banarsie PEC Zwolle W
76' Wissel PEC Zwolle W Wissel L. Speelman voor T. van Bentem PEC Zwolle W
83' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel L. van Vliet voor A. Versluis Excelsior Rotterdam W
84' Wissel PEC Zwolle W Wissel T. Kommer voor K. Pruim PEC Zwolle W
91' Wissel PEC Zwolle W Wissel K. White voor M. van Olst PEC Zwolle W
94' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt N. Ridder met assist van F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W 2-1
96' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor S. Coelho Aurélio Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.