Nabeschouwing Feyenoord W - FC Twente (0-0) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 19:30 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Feyenoord W het vrijdag 5 november 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Varkenoord 1 in Rotterdam.

Via de Feyenoord W - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - FC Twente (0-0)

De Eredivisie Vrouwen 2021/2022 wedstrijd tussen Feyenoord W en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Feyenoord W en FC Twente gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Feyenoord W, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurick van Dijk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - FC Twente
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
5
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
142
154
Gevaarlijke aanvallen
64
74
Corners
2
4
Wissels
2
3
LIVE Feyenoord W - FC Twente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Feyenoord W Wissel J. Brandau voor I. Kagenaar Feyenoord W
46' Wissel Feyenoord W Wissel K. Hendriks voor S. Cobussen Feyenoord W
64' Wissel FC Twente W Wissel S. Giesen voor W. Kaptein FC Twente W
64' Wissel FC Twente W Wissel E. Peddemors voor K. Everaerts FC Twente W
72' Wissel FC Twente W Wissel J. Teulings voor B. Jansen FC Twente W
89' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor M. Bennink Feyenoord W
89' Gele kaart FC Twente W Gele kaart voor K. Casparij FC Twente W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - FC Twente
Opstellingen Feyenoord W - FC Twente
De opstellingen van Feyenoord W en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Feyenoord W - FC Twente

Feyenoord W en FC Twente treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurick van Dijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord W en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 1e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord W - FC Twente Opstelling Feyenoord W Opstelling FC Twente Live Feyenoord W - FC Twente Live Feyenoord W - FC Twente kijken Feyenoord W - FC Twente kijken Live Feyenoord W - FC Twente stream Feyenoord W - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - FC Twente Uitslag Feyenoord W - FC Twente Statistieken Feyenoord W - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2021/2022 Feyenoord W - FC Twente wedden Feyenoord W - FC Twente gokken Feyenoord W - FC Twente Unibet