In de Eredivisie Vrouwen neemt Feyenoord W het zondag 17 oktober 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Feyenoord W - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - PSV (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en PSV is onder leiding van scheidsrechter Lizzy van der Helm geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Feyenoord W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. van de Lavoir. Feyenoord W vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bennink op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist PSV W de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Pattiwael. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want PSV W kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lizzy van der Helm, waardoor Feyenoord W dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - PSV
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
84
100
Gevaarlijke aanvallen
40
49
Corners
5
5
Wissels
1
5
LIVE Feyenoord W - PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt R. van de Lavoir Feyenoord W 1-0
27' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt M. Bennink met assist van P. Rijsdijk Feyenoord W 2-0
46' Wissel PSV W Wissel J. Kuijpers voor M. Bross PSV W
46' Wissel PSV W Wissel N. Pattiwael voor M. Snellenberg PSV W
64' Wissel PSV W Wissel A. Thestrup voor Gio Carreras PSV W
70' Doelpunt PSV W Doelpunt N. Pattiwael PSV W 2-1
79' Wissel Feyenoord W Wissel L. Groenewegen voor P. Rijsdijk Feyenoord W
84' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor S. Cobussen Feyenoord W
85' Wissel PSV W Wissel A. Harrison voor J. Biesmans PSV W
85' Wissel PSV W Wissel E. Jean voor N. Coolen PSV W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - PSV
Opstellingen Feyenoord W - PSV
De opstellingen van Feyenoord W en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Feyenoord W - PSV

Feyenoord W en PSV treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lizzy van der Helm en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord W en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 5e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord W - PSV Opstelling Feyenoord W Opstelling PSV Live Feyenoord W - PSV Live Feyenoord W - PSV kijken Feyenoord W - PSV kijken Live Feyenoord W - PSV stream Feyenoord W - PSV Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - PSV Uitslag Feyenoord W - PSV Statistieken Feyenoord W - PSV Eredivisie Vrouwen 2021/2022 Feyenoord W - PSV wedden Feyenoord W - PSV gokken Feyenoord W - PSV Unibet