Nabeschouwing PSV - Feyenoord W (1-0) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt PSV het zondag 5 december 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Feyenoord W. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - Feyenoord W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Feyenoord W (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en Feyenoord W is onder leiding van scheidsrechter Lizzy van der Helm geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Waldus, waarmee PSV W met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor PSV uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE PSV - Feyenoord W 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Feyenoord W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart PSV W Gele kaart voor M. Waldus PSV W
60' Wissel PSV W Wissel M. Bross voor E. Brugts PSV W
64' Doelpunt PSV W Doelpunt M. Waldus PSV W 1-0
65' Wissel Feyenoord W Wissel M. Bennink voor M. de Vette Feyenoord W
74' Wissel PSV W Wissel J. Biesmans voor Gio Carreras PSV W
82' Wissel Feyenoord W Wissel R. de Ridder voor J. Conijnenberg Feyenoord W
89' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor C. Obispo Feyenoord W
94' Gele kaart PSV W Gele kaart voor N. Pattiwael PSV W
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Feyenoord W
Opstellingen PSV - Feyenoord W
De opstellingen van PSV en Feyenoord W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - Feyenoord W

PSV en Feyenoord W treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lizzy van der Helm en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Feyenoord W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord W. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord W favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSV 0
Winst Feyenoord W 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 5e positie staat, terwijl we Feyenoord W terugvinden op de 3e plaats.