Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen (3-0) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 12:15 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt Feyenoord W het zondag 16 oktober 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen (3-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Robbie Tiesinga geëindigd in een 3-0 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Bennink, waarmee Feyenoord W met 1-0 de leiding nam. Feyenoord W vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bennink op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord W, waarmee E. de Graaf zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robbie Tiesinga, waardoor Feyenoord W dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
Goals
3
0
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
25
8
Schoten op doel
15
3
Aanvallen
77
41
Gevaarlijke aanvallen
43
17
Corners
7
1
Wissels
2
3
LIVE Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart VV Alkmaar W Gele kaart voor K. Woons VV Alkmaar W
23' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt M. Bennink Feyenoord W 1-0
32' Gele kaart VV Alkmaar W Gele kaart voor I. Colin VV Alkmaar W
46' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt M. Bennink met assist van C. van den Goorbergh Feyenoord W 2-0
55' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt E. de Graaf met assist van S. Koopman Feyenoord W 3-0
64' Wissel VV Alkmaar W Wissel Y. Mollink voor C. Mol VV Alkmaar W
74' Wissel VV Alkmaar W Wissel E. Maass voor I. Colin VV Alkmaar W
74' Wissel VV Alkmaar W Wissel F. Spaan voor I. Zijp VV Alkmaar W
76' Wissel Feyenoord W Wissel R. van de Lavoir voor Z. van de Ven Feyenoord W
89' Wissel Feyenoord W Wissel C. Obispo voor J. Brandau Feyenoord W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
14 Judith Roosjen
16 Puck Louwes K
2 Ginia Caprino V
4 Maudy Stoop V
5 Camie Mol M
8 Manique de Vette M
20 Isa Colin M
11 Ilvy Zijp M
15 Karlijn Woons M
10 Amy Banarsie A
9 Veerle van der Most A
Wissels Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
23 Floor Spaan
1 Justine Cande
30 Yaël Mollink V
21 Elfi Maass M
17 Isabelle Nottet M
19 Jasmijn van der Heijde M
Voorbeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen

Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robbie Tiesinga en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord W en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord W. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Feyenoord W favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Alkmaar Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 2
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 1e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Opstelling Feyenoord W Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen kijken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen kijken Live Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen stream Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Uitslag Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Statistieken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2022/2023 Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen wedden Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen gokken Feyenoord W - Alkmaar Vrouwen Unibet