Nabeschouwing Fortuna Sittard W - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 14:00 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt Fortuna Sittard W het zaterdag 22 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard W - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard W - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Fortuna Sittard W en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Lizzy van der Helm geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fortuna Sittard W. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Hulst, waarmee Fortuna Sittard W met 1-0 de leiding nam. Fortuna Sittard W vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hulst op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard W, waarmee C. Hulst zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lizzy van der Helm, waardoor Fortuna Sittard W dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fortuna Sittard W - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard W - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Fortuna Sittard W Doelpunt C. Hulst met assist van T. Wullaert Fortuna Sittard W 1-0
53' Doelpunt Fortuna Sittard W Doelpunt C. Hulst met assist van F. Delacauw Fortuna Sittard W 2-0
60' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor L. van Oosten ADO Den Haag W
61' Wissel ADO Den Haag W Wissel M. van Raay voor P. Raaijmakers ADO Den Haag W
61' Wissel ADO Den Haag W Wissel D. Wammes voor G. Viehoff ADO Den Haag W
68' Wissel ADO Den Haag W Wissel L. Loonen voor C. Vande Velde ADO Den Haag W
78' Wissel Fortuna Sittard W Wissel H. Huizenga voor J. Teulings Fortuna Sittard W
78' Wissel Fortuna Sittard W Wissel H. Antonsdóttir voor M. van Koot Fortuna Sittard W
84' Doelpunt Fortuna Sittard W Doelpunt C. Hulst met assist van H. Huizenga Fortuna Sittard W 3-0
88' Wissel ADO Den Haag W Wissel N. Stoop voor L. van Oosten ADO Den Haag W
88' Wissel ADO Den Haag W Wissel L. Dankelman voor D. Noordermeer ADO Den Haag W
90' Wissel Fortuna Sittard W Wissel C. Wolters voor C. Hulst Fortuna Sittard W
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard W - ADO Den Haag
Opstellingen Fortuna Sittard W - ADO Den Haag
De opstellingen van Fortuna Sittard W en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.