Nabeschouwing PSV - Alkmaar Vrouwen (4-0) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Zaterdag 29 april 2023 - 17:00 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt PSV het zaterdag 29 april 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Alkmaar Vrouwen (4-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en Alkmaar Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Steve Oosterkamp geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken PSV - Alkmaar Vrouwen
Goals
4
0
LIVE PSV - Alkmaar Vrouwen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen PSV - Alkmaar Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - Alkmaar Vrouwen

PSV en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Oosterkamp en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 4 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Alkmaar Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 8
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 4e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - Alkmaar Vrouwen Opstelling PSV Opstelling Alkmaar Vrouwen Live PSV - Alkmaar Vrouwen Live PSV - Alkmaar Vrouwen kijken PSV - Alkmaar Vrouwen kijken Live PSV - Alkmaar Vrouwen stream PSV - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing PSV - Alkmaar Vrouwen Uitslag PSV - Alkmaar Vrouwen Statistieken PSV - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2022/2023 PSV - Alkmaar Vrouwen wedden PSV - Alkmaar Vrouwen gokken PSV - Alkmaar Vrouwen Unibet