Nabeschouwing AZ W - Utrecht W (0-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 14:30 uurIn de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt AZ W het zondag 3 maart 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Utrecht W. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de AZ W - Utrecht W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ W - Utrecht W (0-0)

De Eredivisie Vrouwen 2023/2024 wedstrijd tussen AZ W en Utrecht W geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren AZ W en Utrecht W gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor AZ W, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sterre Bijlsma niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ W - Utrecht W
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
74
79
Gevaarlijke aanvallen
53
50
Corners
4
5
LIVE AZ W - Utrecht W 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ W - Utrecht W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart AZ W Gele kaart voor Manique de Vette AZ W
43' Gele kaart AZ W Gele kaart voor Annemiek Kruijthof AZ W
57' Gele kaart Utrecht W Gele kaart voor Lena Mahieu Utrecht W
63' Wissel Utrecht W Wissel Senne van de Velde voor Elisha Kruize Utrecht W
70' Wissel AZ W Wissel Mirte van Bentum voor Manique de Vette AZ W
70' Wissel AZ W Wissel Bo op de Weegh voor Annemiek Kruijthof AZ W
76' Wissel Utrecht W Wissel Femke Prins voor Joni Paliama Utrecht W
76' Wissel Utrecht W Wissel Dieke van Straten voor Tami Groenendijk Utrecht W
85' Wissel AZ W Wissel Yael Mollink voor Jolijn Spaan AZ W
85' Wissel AZ W Wissel Sanne Peereboom voor Romaissa Boukakar AZ W
90' Wissel Utrecht W Wissel Dina Haizoun voor Lotje Annemarie de Keijzer Utrecht W
90' Gele kaart AZ W Gele kaart voor Desiree van Lunteren AZ W
Video hoogtepunten en samenvatting AZ W - Utrecht W
Opstellingen AZ W - Utrecht W
De opstellingen van AZ W en Utrecht W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Utrecht W
# Speler Pos.
25 Puck Byrman
1 Jasmijn de Groot K
3 Julia Wattilete V
23 Dieke van Straten M
10 Senne van de Velde M
19 Dina Haizoun A
12 Naomi Pique A
9 Femke Prins A
Voorbeschouwing AZ W - Utrecht W

AZ W en Utrecht W treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sterre Bijlsma en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AZ W en Utrecht W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 18 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst AZ W 0
Winst Utrecht W 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AZ W op een 9e positie staat, terwijl we Utrecht W terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AZ W - Utrecht W Opstelling AZ W Opstelling Utrecht W Live AZ W - Utrecht W Live AZ W - Utrecht W kijken AZ W - Utrecht W kijken Live AZ W - Utrecht W stream AZ W - Utrecht W Fox Sports Nabeschouwing AZ W - Utrecht W Uitslag AZ W - Utrecht W Statistieken AZ W - Utrecht W Eredivisie Vrouwen 2023/2024 AZ W - Utrecht W wedden AZ W - Utrecht W gokken AZ W - Utrecht W Unibet