Nabeschouwing Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen (1-4) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 26 april 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt Achilles '29 het vrijdag 26 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen (1-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Achilles '29 en Alkmaar Vrouwen is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Alkmaar Vrouwen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Kets, waarmee VV Alkmaar W met 0-1 de leiding nam. VV Alkmaar W vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Duppen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Achilles '29 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Cobussen.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor VV Alkmaar W vergroot nadat S. Kets de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist J. Lommen namens VV Alkmaar W de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Alkmaar Vrouwen.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen
1
4
LIVE Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Kets VV Alkmaar W 0-1
18' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt A. Duppen VV Alkmaar W 0-2
46' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt S. Cobussen Achilles '29 1-2
77' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Kets VV Alkmaar W 1-3
83' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt J. Lommen VV Alkmaar W 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen

Voorbeschouwing Achilles '29 - Alkmaar Vrouwen

Achilles '29 en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Achilles '29 en Alkmaar Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 29 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alkmaar Vrouwen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Alkmaar Vrouwen favoriet. 4 keer wist de ploeg van Achilles '29 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Achilles '29. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Achilles '29 0
Winst Alkmaar Vrouwen 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Achilles '29 op een 4e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 2e plaats.