Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (3-2) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 16 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt ADO Den Haag het vrijdag 16 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (3-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle is geëindigd in een 3-2 overwinning voor ADO Den Haag.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Rijsdijk, waarmee ADO Den Haag W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Theunissen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette B. Roof zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PEC Zwolle W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Pelova de 2-2 maakte voor ADO Den Haag W. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk ADO Den Haag W dat in de 46e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Looijen de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - PEC Zwolle 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag W 1-0
26' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Theunissen PEC Zwolle W 1-1
28' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Roof PEC Zwolle W 1-2
41' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt V. Pelova ADO Den Haag W 2-2
46' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Looijen ADO Den Haag W 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - PEC Zwolle
Opstellingen ADO Den Haag - PEC Zwolle
De opstellingen van ADO Den Haag en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.