Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 16 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 16 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2018/2019 wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-2 score.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Heerenveen W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Kalma. SC Heerenveen W vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Sabajo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Excelsior Rotterdam W de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Amani.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Henriquez de 2-2 maakte voor Excelsior Rotterdam W.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen W 0-1
21' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt Q. Sabajo SC Heerenveen W 0-2
44' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt J. Amani Excelsior Rotterdam W 1-2
72' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Henriquez Excelsior Rotterdam W 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.