Nabeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-1) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt PEC Zwolle het dinsdag 11 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor PEC Zwolle.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Bennink, waarmee PEC Zwolle W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Roof op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat B. Roof namens PEC Zwolle W het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 93 minuten deed J. Amani iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Excelsior Rotterdam W werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Excelsior Rotterdam W echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PEC Zwolle.

LIVE PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. Bennink PEC Zwolle W 1-0
40' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Roof PEC Zwolle W 2-0
89' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt B. Roof PEC Zwolle W 3-0
93' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt J. Amani Excelsior Rotterdam W 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Opstellingen PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Excelsior Barendrecht Vrouwen

PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Excelsior Barendrecht Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 12 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Excelsior Barendrecht Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PEC Zwolle 1
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 8e plaats.