Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag (5-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 15 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 15 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag (5-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en ADO Den Haag is geëindigd in een 5-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Zeler, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Snoeijs op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee M. van de Wetering zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam PSV geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Pattiwael. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor PSV. Deze werd gescoord door K. van Dooren in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - ADO Den Haag
Goals
5
0
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
104
113
Gevaarlijke aanvallen
79
73
Corners
6
2
LIVE PSV - ADO Den Haag 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt PSV Doelpunt A. Zeler PSV 1-0
33' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 2-0
46' Doelpunt PSV Doelpunt M. van de Wetering PSV 3-0
65' Doelpunt PSV Doelpunt N. Pattiwael PSV 4-0
76' Doelpunt PSV Doelpunt K. van Dooren PSV 5-0
Opstellingen PSV - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag

PSV en ADO Den Haag treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PSV en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
PSV - ADO Den Haag Opstelling PSV Opstelling ADO Den Haag Live PSV - ADO Den Haag Live PSV - ADO Den Haag kijken PSV - ADO Den Haag kijken Live PSV - ADO Den Haag stream PSV - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag Uitslag PSV - ADO Den Haag Statistieken PSV - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PSV - ADO Den Haag wedden PSV - ADO Den Haag gokken PSV - ADO Den Haag Unibet