Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het zondag 16 oktober 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2022/2023 wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. van Bokhoven, waarmee Excelsior Rotterdam W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. van Olst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette D. Breewel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior Rotterdam W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Noordman de 2-2 maakte voor PEC Zwolle W.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt I. van Bokhoven Excelsior Rotterdam W 1-0
24' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. van Olst met assist van K. Pruim PEC Zwolle W 1-1
44' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt D. Breewel met assist van N. Piqué Excelsior Rotterdam W 2-1
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel B. Udink voor D. Breewel Excelsior Rotterdam W
56' Wissel PEC Zwolle W Wissel L. Vliek voor L. Darnoud PEC Zwolle W
65' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel A. Bhagerath voor A. van den Born Excelsior Rotterdam W
67' Wissel PEC Zwolle W Wissel F. Heijne voor E. Maatman PEC Zwolle W
73' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt D. Noordman met assist van Z. Bouzerrade PEC Zwolle W 2-2
79' Wissel PEC Zwolle W Wissel T. te Wierik voor S. van de Velde PEC Zwolle W
79' Wissel PEC Zwolle W Wissel S. van Vugt voor D. Noordman PEC Zwolle W
85' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel K. Hendriks voor A. Gumbs Excelsior Rotterdam W
85' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Y. van Goch voor I. van Bokhoven Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.