Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 28 oktober 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Telstar W. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2022/2023 wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Telstar W geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door F. Hermans, waarmee Telstar W met 0-1 de leiding nam. Excelsior Rotterdam W kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Hendriks, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van N. Wierda kwam Excelsior Rotterdam W in de 71e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Bruinenberg de 2-2 maakte voor Telstar W. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 87e minuut moest Telstar W verder met een man minder, nadat C. Drost een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Telstar W Gele kaart voor I. Gomez Telstar W
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel A. Gumbs voor Y. van Goch Excelsior Rotterdam W
46' Wissel Telstar W Wissel A. van der Vlist voor I. Gomez Telstar W
50' Doelpunt Telstar W Doelpunt F. Hermans met assist van D. Bruinenberg Telstar W 0-1
58' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel K. Hendriks voor D. Breewel Excelsior Rotterdam W
58' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel R. Hop voor F. Mol Excelsior Rotterdam W
58' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel L. de With voor A. van den Born Excelsior Rotterdam W
60' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt K. Hendriks Excelsior Rotterdam W 1-1
67' Wissel Telstar W Wissel C. Drost voor F. Prins Telstar W
70' Gele kaart Telstar W Gele kaart voor C. Drost Telstar W
71' Eigen doelpunt Excelsior Rotterdam W Eigen doelpunt N. Wierda Excelsior Rotterdam W 2-1
79' Wissel Telstar W Wissel L. Vis voor K. Coady Telstar W
79' Wissel Telstar W Wissel S. Kemper voor S. van Zelst Telstar W
82' Doelpunt Telstar W Doelpunt D. Bruinenberg met assist van F. Hermans Telstar W 2-2
87' Tweede gele kaart Telstar W Tweede gele kaart voor C. Drost Telstar W
88' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel B. Udink voor I. van Bokhoven Excelsior Rotterdam W
94' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor K. Hendriks Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Telstar W
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en Telstar W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.