Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 15 mei 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het zondag 15 mei 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Overtoom. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Heracles Almelo dat via W. Overtoom dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Armenteros dacht na 88 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - ADO Den Haag
3
0
LIVE Heracles - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor M. Vejinovic Heracles Almelo
69' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Toornstra ADO Den Haag
71' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
72' Penalty Heracles Almelo Penalty W. Overtoom Heracles Almelo
73' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Buijs voor M. Piqué ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel F. Kubik voor C. Vicento ADO Den Haag
85' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt W. Overtoom met assist van G. Plet Heracles Almelo
88' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros Heracles Almelo
89' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Reekers voor B. Maertens Heracles Almelo
90' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Rienstra voor W. Overtoom Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - ADO Den Haag
Opstellingen Heracles - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Heracles - ADO Den Haag

Heracles en ADO Den Haag treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 25 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.