Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 15 mei 2011 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt Roda JC het zondag 15 mei 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen Roda JC en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - SC Heerenveen
LIVE Roda JC - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Svärd Roda JC Kerkrade
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor M. Junker Roda JC Kerkrade
72' Wissel SC Heerenveen Wissel Q. Martinus voor R. Beerens SC Heerenveen
77' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Kainz voor P. Haglund SC Heerenveen
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Pluim voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
90' Wissel SC Heerenveen Wissel F. Đuričić voor L. Narsingh SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - SC Heerenveen
Opstellingen Roda JC - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Roda JC - SC Heerenveen

Roda JC en SC Heerenveen treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 25 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Roda JC. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 4
Winst SC Heerenveen 5
Gelijkspel 4
Totaal 13
Tags
Roda JC - SC Heerenveen Opstelling Roda JC Opstelling SC Heerenveen Live Roda JC - SC Heerenveen Live Roda JC - SC Heerenveen kijken Roda JC - SC Heerenveen kijken Live Roda JC - SC Heerenveen stream Roda JC - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen Uitslag Roda JC - SC Heerenveen Statistieken Roda JC - SC Heerenveen Eredivisie 2010/2011 Roda JC - SC Heerenveen wedden Roda JC - SC Heerenveen gokken Roda JC - SC Heerenveen Unibet