Nabeschouwing SC Cambuur - Excelsior (0-2) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 8 mei 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt SC Cambuur het zondag 8 mei 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Excelsior (0-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Cambuur en Excelsior is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van T. van Weert. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Excelsior dat via K. Vermeulen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Excelsior
LIVE SC Cambuur - Excelsior 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. van Weert met assist van R. Kruijs Excelsior
28' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor T. Hiariej SC Cambuur
43' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor K. Karami Excelsior
46' Wissel SC Cambuur Wissel W. Dammers voor V. Andriuškevičius SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel N. Boutzamar voor S. Overgoor SC Cambuur
56' Wissel Excelsior Wissel K. Vermeulen voor R. Kruijs Excelsior
59' Doelpunt Excelsior Doelpunt K. Vermeulen met assist van T. van Weert Excelsior
80' Wissel Excelsior Wissel S. Elbers voor T. van Weert Excelsior
91' Wissel Excelsior Wissel M. Hemmen voor A. Auassar Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Excelsior
Opstellingen SC Cambuur - Excelsior

Voorbeschouwing SC Cambuur - Excelsior

SC Cambuur en Excelsior treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Excelsior in de Eredivisie vond plaats op 20 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.