Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo (2-4) || Eredivisie

Zaterdag 19 januari 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt ADO Den Haag het zaterdag 19 januari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo (2-4)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-4 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Becker, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Joosten, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette P. Joosten zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Falkenburg de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. In de 80e minuut werd R. Zwinkels van ADO Den Haag met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor ADO Den Haag met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 83e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van VVV-Venlo speler P. Mlapa. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 97e minuut was het VVV-Venlo dat via J. Grot de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot bij een 2-4 eindstand in het voordeel van VVV Venlo.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - VVV Venlo
Goals
2
4
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
8
8
Aanvallen
119
114
Gevaarlijke aanvallen
52
32
Passes
369
391
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
1
Corners
10
7
Wissels
3
3
LIVE ADO Den Haag - VVV Venlo 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Becker met assist van L. Immers ADO Den Haag 1-0
39' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Kum VVV-Venlo
43' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Joosten met assist van J. Opoku VVV-Venlo 1-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor C. Kum VVV-Venlo
51' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Joosten met assist van R. Seuntjens VVV-Venlo 1-2
60' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Falkenburg met assist van S. Becker ADO Den Haag 2-2
62' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor M. Lorenzen ADO Den Haag
62' Wissel ADO Den Haag Wissel Zhang Yuning voor E. Falkenburg ADO Den Haag
75' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Linthorst voor T. Sušić VVV-Venlo
80' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor R. Zwinkels ADO Den Haag
83' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Havekotte voor G. Troupée ADO Den Haag
83' Penalty VVV-Venlo Penalty P. Mlapa VVV-Venlo 2-3
91' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor P. Mlapa VVV-Venlo
97' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Grot met assist van R. Seuntjens VVV-Venlo 2-4
Opstellingen ADO Den Haag - VVV Venlo
De opstellingen van ADO Den Haag en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
18 Mike Havekotte K
20 Nick Kuipers V
11 John Goossens M
6 Donny Gorter M
2 Dion Malone M
9 Tomáš Necid A
77 Elson Hooi A
97 Yuning Zhang A
26 Thijmen Goppel A
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Voorbeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo

ADO Den Haag en VVV Venlo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 11e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - VVV Venlo Opstelling ADO Den Haag Opstelling VVV Venlo Live ADO Den Haag - VVV Venlo Live ADO Den Haag - VVV Venlo kijken ADO Den Haag - VVV Venlo kijken Live ADO Den Haag - VVV Venlo stream ADO Den Haag - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo Uitslag ADO Den Haag - VVV Venlo Statistieken ADO Den Haag - VVV Venlo Eredivisie 2018/2019 ADO Den Haag - VVV Venlo wedden ADO Den Haag - VVV Venlo gokken ADO Den Haag - VVV Venlo Unibet