Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax (0-0) || Eredivisie

Woensdag 15 mei 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het woensdag 15 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Ajax 0-0

Vanaf woensdag 15 mei 2019 om 19:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Ajax volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 dagen, 16 uur, 52 minuten en 27 seconden.

Opstellingen De Graafschap - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax

De Graafschap en Ajax treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
De Graafschap - Ajax Opstelling De Graafschap Opstelling Ajax Live De Graafschap - Ajax Live De Graafschap - Ajax kijken De Graafschap - Ajax kijken Live De Graafschap - Ajax stream De Graafschap - Ajax Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Ajax Uitslag De Graafschap - Ajax Statistieken De Graafschap - Ajax Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - Ajax wedden De Graafschap - Ajax gokken De Graafschap - Ajax Unibet