Nabeschouwing FC Emmen - FC Utrecht (2-0) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Emmen het zaterdag 20 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - FC Utrecht (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. de Leeuw, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Veendorp op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - FC Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Kuipers FC Emmen
30' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. de Leeuw met assist van K. Veendorp FC Emmen 1-0
40' Doelpunt FC Emmen Doelpunt K. Veendorp met assist van A. Jansen FC Emmen 2-0
46' Wissel FC Utrecht Wissel L. Guwara voor N. Gavory FC Utrecht
46' Wissel FC Utrecht Wissel G. Kerk voor U. Emanuelson FC Utrecht
62' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. Bahebeck FC Utrecht
67' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
67' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor J. Bahebeck FC Utrecht
69' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. van de Streek FC Utrecht
76' Wissel FC Emmen Wissel R. de Vos voor H. Ben Moussa FC Emmen
76' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Veendorp FC Emmen
81' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor C. Dessers FC Utrecht
82' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor A. Jansen FC Emmen
84' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Slagveer FC Emmen
90' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor K. Veendorp FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - FC Utrecht
Opstellingen FC Emmen - FC Utrecht
De opstellingen van FC Emmen en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - FC Utrecht

FC Emmen en FC Utrecht treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 16 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 1
Winst FC Utrecht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 15e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 6e plaats.