Nabeschouwing FC Emmen - Feyenoord (1-4) || Eredivisie

Zondag 9 december 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt FC Emmen het zondag 9 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Feyenoord (1-4)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door J. van der Heijden, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord kreeg via S. Berghuis in de 65e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Pol van Boekel de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Feyenoord via een goal van S. Berghuis in de 70e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 71e minuut was het FC Emmen dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Jansen. Na 77 minuten werd de voorsprong voor FC Emmen vergroot nadat O. Kökçü de 1-3 wist te scoren. In de 89e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Feyenoord speler T. Vilhena.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pol van Boekel bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Feyenoord
Goals
1
4
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
12
32
Schoten op doel
6
12
Aanvallen
86
159
Gevaarlijke aanvallen
31
81
Passes
314
662
Overtredingen
12
8
Buitenspel
0
1
Corners
4
10
Wissels
3
2
LIVE FC Emmen - Feyenoord 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor J. St. Juste Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel O. Kökçü voor J. Toornstra Feyenoord
63' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. van der Heijden met assist van S. Berghuis Feyenoord 0-1
65' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
65' Penalty gemist Feyenoord Penalty gemist S. Berghuis Feyenoord
69' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor S. Gronsveld FC Emmen
70' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis met assist van O. Kökçü Feyenoord 0-2
71' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Jansen FC Emmen 1-2
77' Doelpunt FC Emmen Doelpunt O. Kökçü met assist van S. Berghuis FC Emmen 1-3
79' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor A. Bannink FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel E. Suliman voor R. Niemeijer FC Emmen
89' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Jansen FC Emmen
89' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Bakker FC Emmen
89' Penalty Feyenoord Penalty T. Vilhena Feyenoord 1-4
Opstellingen FC Emmen - Feyenoord
De opstellingen van FC Emmen en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Dick Lukkien
Voorbeschouwing FC Emmen - Feyenoord

FC Emmen en Feyenoord treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 15e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - Feyenoord Opstelling FC Emmen Opstelling Feyenoord Live FC Emmen - Feyenoord Live FC Emmen - Feyenoord kijken FC Emmen - Feyenoord kijken Live FC Emmen - Feyenoord stream FC Emmen - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - Feyenoord Uitslag FC Emmen - Feyenoord Statistieken FC Emmen - Feyenoord Eredivisie 2018/2019 FC Emmen - Feyenoord wedden FC Emmen - Feyenoord gokken FC Emmen - Feyenoord Unibet