Nabeschouwing NAC Breda - Vitesse (2-1) || Eredivisie

Zondag 9 december 2018 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt NAC Breda het zondag 9 december 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Vitesse (2-1)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg N. Foor van Vitesse via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het M. te Vrede die NAC Breda op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Linssen namens Vitesse in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Verschueren namens NAC Breda in de 84e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 92e minuut werd M. Bero van Vitesse met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor NAC Breda met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor NAC Breda dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Vitesse
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
120
89
Gevaarlijke aanvallen
47
44
Passes
412
416
Overtredingen
9
13
Buitenspel
1
2
Corners
4
9
Wissels
3
1
LIVE NAC Breda - Vitesse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Wissel NAC Breda Wissel P. van Anholt voor F. Sporkslede NAC Breda
43' Penalty gemist Vitesse Penalty gemist N. Foor Vitesse
45' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
46' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. te Vrede met assist van A. Verschueren NAC Breda 1-0
72' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen met assist van V. Karavaev Vitesse 1-1
79' Wissel NAC Breda Wissel M. El Allouchi voor G. Korte NAC Breda
81' Wissel Vitesse Wissel R. Beerens voor N. Foor Vitesse
84' Doelpunt NAC Breda Doelpunt A. Verschueren NAC Breda 2-1
88' Wissel NAC Breda Wissel R. Mühren voor M. Rosheuvel NAC Breda
92' Rode kaart Vitesse Rode kaart voor M. Bero Vitesse
Opstellingen NAC Breda - Vitesse
De opstellingen van NAC Breda en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Mitchell van der Gaag
Formatie 4-3-3
Coach Leonid Slutskiy
Wissels Vitesse
# Speler Pos.
22 Remko Pasveer K
5 Max Clark V
2 Khalid Karami V
10 Thomas Bruns M
38 Richie Musaba M
23 Mukhtar Ali M
29 Thomas Buitink A
7 Roy Beerens A
Voorbeschouwing NAC Breda - Vitesse

NAC Breda en Vitesse treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Vitesse elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Vitesse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 18e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
NAC Breda - Vitesse Opstelling NAC Breda Opstelling Vitesse Live NAC Breda - Vitesse Live NAC Breda - Vitesse kijken NAC Breda - Vitesse kijken Live NAC Breda - Vitesse stream NAC Breda - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Vitesse Uitslag NAC Breda - Vitesse Statistieken NAC Breda - Vitesse Eredivisie 2018/2019 NAC Breda - Vitesse wedden NAC Breda - Vitesse gokken NAC Breda - Vitesse Unibet