Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (1-3) || Eredivisie 2018/2019

Woensdag 15 mei 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt VVV Venlo het woensdag 15 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (1-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-3 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door V. Karavaev, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ødegaard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist VVV-Venlo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. van Ooijen.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Vitesse vergroot nadat M. Bero de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Vitesse.

LIVE VVV Venlo - Vitesse 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Crooij voor L. Unnerstall VVV-Venlo
23' Doelpunt Vitesse Doelpunt V. Karavaev met assist van M. Ødegaard Vitesse 0-1
39' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ødegaard met assist van V. Karavaev Vitesse 0-2
46' Wissel Vitesse Wissel T. Matavž voor T. Buitink Vitesse
46' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Linthorst voor T. Dekker VVV-Venlo
68' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. van Ooijen VVV-Venlo 1-2
68' Wissel Vitesse Wissel M. Bero voor A. Büttner Vitesse
69' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor T. Sušić VVV-Venlo
83' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Bero met assist van T. Serero Vitesse 1-3
85' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor B. Linssen Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Vitesse
Opstellingen VVV Venlo - Vitesse
De opstellingen van VVV Venlo en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing VVV Venlo - Vitesse

VVV Venlo en Vitesse treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 15 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 6 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor VVV Venlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 5
Winst Vitesse 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 12e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 5e plaats.