Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (1-0) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt ADO Den Haag het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (1-0)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door G. Troupée, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. In de 81e minuut kreeg Y. Namli van PEC Zwolle voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor PEC Zwolle de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - PEC Zwolle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
45' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt G. Troupée ADO Den Haag 1-0
62' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Namli PEC Zwolle
69' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Leemans voor S. Elbers PEC Zwolle
71' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Malone voor G. Troupée ADO Den Haag
73' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Dekker voor V. van Crooij PEC Zwolle
78' Wissel PEC Zwolle Wissel Z. Flemming voor O. Bouy PEC Zwolle
81' Tweede gele kaart PEC Zwolle Tweede gele kaart voor Y. Namli PEC Zwolle
81' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Becker ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor T. Necid ADO Den Haag
89' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Pinas voor J. Goossens ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - PEC Zwolle
Opstellingen ADO Den Haag - PEC Zwolle
De opstellingen van ADO Den Haag en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle

ADO Den Haag en PEC Zwolle treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 8 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor ADO Den Haag. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 3
Winst PEC Zwolle 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 13e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 11e plaats.