LIVE Ajax - Heracles (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 23 november 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Ajax het zaterdag 23 november 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Ajax - Heracles 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 19:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Ajax - Heracles volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 10 minuten en 47 seconden.

Opstellingen Ajax - Heracles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - Heracles

Ajax en Heracles treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ajax en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 1e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Ajax - Heracles Opstelling Ajax Opstelling Heracles Live Ajax - Heracles Live Ajax - Heracles kijken Ajax - Heracles kijken Live Ajax - Heracles stream Ajax - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Ajax - Heracles Uitslag Ajax - Heracles Statistieken Ajax - Heracles Eredivisie 2019/2020 Ajax - Heracles wedden Ajax - Heracles gokken Ajax - Heracles Unibet