Nabeschouwing De Graafschap - PSV (1-4) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt De Graafschap het zaterdag 10 november 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - PSV (1-4)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en PSV is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. de Jong, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. De Graafschap kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. El Jebli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette S. Bergwijn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat D. Malen de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist L. de Jong namens PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Blom bij een 1-4 eindstand in het voordeel van PSV.

LIVE De Graafschap - PSV 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van N. Viergever PSV 0-1
21' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Y. El Jebli met assist van F. Narsingh De Graafschap 1-1
27' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn PSV 1-2
61' Wissel PSV Wissel D. Malen voor G. Pereiro PSV
69' Wissel De Graafschap Wissel D. van Mieghem voor Y. El Jebli De Graafschap
69' Wissel De Graafschap Wissel T. van de Pavert voor L. Nieuwpoort De Graafschap
73' Wissel De Graafschap Wissel S. Nijland voor F. Narsingh De Graafschap
77' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van L. de Jong PSV 1-3
81' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nijland De Graafschap
87' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van S. Bergwijn PSV 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - PSV
Opstellingen De Graafschap - PSV
De opstellingen van De Graafschap en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.