Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (2-2) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt De Graafschap het zondag 23 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (2-2)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen De Graafschap en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Olijve, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. Vitesse kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ødegaard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette F. Narsingh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee De Graafschap de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Bero de 2-2 maakte voor Vitesse.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE De Graafschap - Vitesse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Olijve met assist van E. Bakker De Graafschap 1-0
40' Wissel De Graafschap Wissel J. Vet voor E. Bakker De Graafschap
43' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ødegaard Vitesse 1-1
49' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
49' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. Nieuwpoort De Graafschap
54' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor D. van Mieghem De Graafschap
58' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Narsingh met assist van F. Serrarens De Graafschap 2-1
65' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Bero met assist van N. Foor Vitesse 2-2
67' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor B. Linssen Vitesse
68' Wissel Vitesse Wissel M. Clark voor R. Beerens Vitesse
72' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor F. Narsingh De Graafschap
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Foor Vitesse
89' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Vet De Graafschap
93' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Thelander Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Vitesse
Opstellingen De Graafschap - Vitesse
De opstellingen van De Graafschap en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.