Nabeschouwing FC Emmen - De Graafschap (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Emmen het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - De Graafschap (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Emmen en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door A. Bannink, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat De Graafschap het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk F. Serrarens die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Emmen - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor H. Ben Moussa FC Emmen
47' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor F. Olijve De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor S. Nijland De Graafschap
67' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor L. Owusu De Graafschap
72' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor L. Slagveer FC Emmen
76' Wissel De Graafschap Wissel M. Hamdaoui voor Y. El Jebli De Graafschap
76' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor N. Pedersen FC Emmen
80' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink FC Emmen 1-0
81' Wissel FC Emmen Wissel H. Bos voor A. Bannink FC Emmen
85' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor F. Olijve De Graafschap
88' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Serrarens De Graafschap 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - De Graafschap
Opstellingen FC Emmen - De Graafschap
De opstellingen van FC Emmen en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.