Nabeschouwing FC Emmen - PEC Zwolle (0-1) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Emmen het zondag 23 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - PEC Zwolle (0-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 0-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Dekker, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE FC Emmen - PEC Zwolle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor C. Leemans PEC Zwolle
26' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van Duinen PEC Zwolle
29' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor C. Cavlan FC Emmen
30' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Dekker met assist van K. Ehizibue PEC Zwolle 0-1
51' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Niemeijer FC Emmen
55' Wissel FC Emmen Wissel A. Jansen voor H. Ben Moussa FC Emmen
68' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Lachman voor T. Lam PEC Zwolle
68' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor Y. Namli PEC Zwolle
83' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Hamer voor C. Leemans PEC Zwolle
86' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor V. van Crooij PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - PEC Zwolle
Opstellingen FC Emmen - PEC Zwolle
De opstellingen van FC Emmen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.