Nabeschouwing FC Utrecht - FC Emmen (1-2) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Utrecht het zondag 16 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - FC Emmen (1-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. In de 45e minuut moest U. Emanuelson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Utrecht verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Slagveer namens FC Emmen in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 78e minuut was het FC Emmen dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van G. Bijl, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor FC Emmen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Utrecht - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van J. van Overeem FC Utrecht 1-0
40' Wissel FC Emmen Wissel L. Slagveer voor A. Bannink FC Emmen
42' Wissel FC Utrecht Wissel S. Makienok voor S. van de Streek FC Utrecht
45' Rode kaart FC Utrecht Rode kaart voor U. Emanuelson FC Utrecht
48' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Chacón FC Emmen
51' Doelpunt FC Emmen Doelpunt L. Slagveer met assist van G. Bijl FC Emmen 1-1
56' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Makienok FC Utrecht
62' Wissel FC Utrecht Wissel G. Kerk voor Simon Gustafson FC Utrecht
66' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Niemeijer FC Emmen
70' Wissel FC Emmen Wissel H. Bos voor R. Niemeijer FC Emmen
71' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Klok FC Emmen
73' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Slagveer FC Emmen
78' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Bijl FC Emmen 1-2
80' Wissel FC Utrecht Wissel O. Velanas voor O. Tannane FC Utrecht
81' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor H. Ben Moussa FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - FC Emmen
Opstellingen FC Utrecht - FC Emmen
De opstellingen van FC Utrecht en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.