Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (3-2) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2019/2020 neemt Feyenoord het zondag 15 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (3-2)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 3-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. R. Karsdorp maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Feyenoord vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Feyenoord vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Narsingh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Fer van Feyenoord die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Na 77 minuten was het Edgar Ie die de bal in eigen doel werkte, waardoor ADO Den Haag op 3-1 kwam te staan. In de 83e werkte R. Tapia de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - ADO Den Haag
Goals
3
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
108
72
Gevaarlijke aanvallen
62
28
Passes
522
297
Overtredingen
13
10
Buitenspel
3
0
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Feyenoord - ADO Den Haag 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Ould-Chikh ADO Den Haag
6' Penalty Feyenoord Penalty R. Karsdorp Feyenoord 1-0
21' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Narsingh met assist van L. Sinisterra Feyenoord 2-0
33' Penalty Feyenoord Penalty L. Fer Feyenoord 3-0
34' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
36' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Botteghin Feyenoord
46' Wissel ADO Den Haag Wissel P. Cibicki voor B. Ould-Chikh ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Malone voor D. Bakker ADO Den Haag
50' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Malone ADO Den Haag
62' Wissel Feyenoord Wissel N. Jorgensen voor S. Larsson Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel M. Azarkan voor L. Sinisterra Feyenoord
76' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor L. Fer Feyenoord
77' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt Edgar Ie ADO Den Haag 3-1
79' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Summerville voor E. Falkenburg ADO Den Haag
83' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt R. Tapia ADO Den Haag 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag
Opstellingen Feyenoord - ADO Den Haag
De opstellingen van Feyenoord en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
18 Mike Havekotte K
27 Milan van Ewijk V
4 Tom Beugelsdijk V
19 Shaquille Pinas V
8 Aaron Meijers V
10 Lex Immers M
17 Danny Bakker M
11 John Goossens M
7 Bilal Ould-Chikh A
9 Tomáš Necid A
30 Erik Falkenburg A
Voorbeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag

Feyenoord en ADO Den Haag treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 13
Winst ADO Den Haag 8
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 10e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord - ADO Den Haag Opstelling Feyenoord Opstelling ADO Den Haag Live Feyenoord - ADO Den Haag Live Feyenoord - ADO Den Haag kijken Feyenoord - ADO Den Haag kijken Live Feyenoord - ADO Den Haag stream Feyenoord - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag Uitslag Feyenoord - ADO Den Haag Statistieken Feyenoord - ADO Den Haag Eredivisie 2019/2020 Feyenoord - ADO Den Haag wedden Feyenoord - ADO Den Haag gokken Feyenoord - ADO Den Haag Unibet