Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 12:15 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Feyenoord het zondag 23 september 2018 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door R. van Persie, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Feyenoord dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Feyenoord de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Utrecht
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
23
12
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
146
89
Gevaarlijke aanvallen
59
31
Passes
581
304
Overtredingen
20
11
Buitenspel
1
2
Corners
4
2
Wissels
2
2
LIVE Feyenoord - FC Utrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Feyenoord Wissel N. Jørgensen voor J. Toornstra Feyenoord
70' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Malacia Feyenoord
71' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor C. Dessers FC Utrecht
87' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. van Persie Feyenoord 1-0
88' Wissel FC Utrecht Wissel L. Görtler voor N. Gavory FC Utrecht
89' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor R. van Persie Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Utrecht
Opstellingen Feyenoord - FC Utrecht
De opstellingen van Feyenoord en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Dick Advocaat
Basiselftal FC Utrecht
# Speler Pos.
1 David Jensen K
17 Sean Klaiber V
15 Timo Letschert V
14 Willem Janssen V
5 Leon Guwara V
24 Nicolas Gavory V
8 Joris van Overeem M
10 Simon Gustafson M
7 Gyrano Kerk A
11 Cyriel Dessers A
21 Oussama Tannane A
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
41 Maarten Paes K
33 V
13 Emil Bergström V
2 Mark van der Maarel V
26 Othman Boussaid A
29 Nick Venema A
27 Lukas Görtler A
Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord en FC Utrecht treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 15
Winst FC Utrecht 3
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 5e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Feyenoord - FC Utrecht Opstelling Feyenoord Opstelling FC Utrecht Live Feyenoord - FC Utrecht Live Feyenoord - FC Utrecht kijken Feyenoord - FC Utrecht kijken Live Feyenoord - FC Utrecht stream Feyenoord - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - FC Utrecht Uitslag Feyenoord - FC Utrecht Statistieken Feyenoord - FC Utrecht Eredivisie 2018/2019 Feyenoord - FC Utrecht wedden Feyenoord - FC Utrecht gokken Feyenoord - FC Utrecht Unibet