Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles (0-0) || Eredivisie

Zondag 20 oktober 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het zondag 20 oktober 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Feyenoord Gelijk Winst Heracles
1.41x inzet 4.9x inzet 7x inzet
LIVE Feyenoord - Heracles 0-0

Vanaf zondag 20 oktober 2019 om 16:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Feyenoord - Heracles volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 7 uur, 17 minuten en 16 seconden.

Opstellingen Feyenoord - Heracles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 9e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Feyenoord - Heracles Opstelling Feyenoord Opstelling Heracles Live Feyenoord - Heracles Live Feyenoord - Heracles kijken Feyenoord - Heracles kijken Live Feyenoord - Heracles stream Feyenoord - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Heracles Uitslag Feyenoord - Heracles Statistieken Feyenoord - Heracles Eredivisie 2019/2020 Feyenoord - Heracles wedden Feyenoord - Heracles gokken Feyenoord - Heracles Unibet