Nabeschouwing Fortuna Sittard - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Fortuna Sittard het zaterdag 1 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - FC Utrecht (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door U. Emanuelson, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Novakovich, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - FC Utrecht
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
101
124
Gevaarlijke aanvallen
41
51
Passes
418
495
Overtredingen
13
14
Buitenspel
1
3
Corners
6
6
Wissels
2
2
LIVE Fortuna Sittard - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel FC Utrecht Wissel O. Tannane voor G. Kerk FC Utrecht
68' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt U. Emanuelson FC Utrecht 0-1
73' Wissel Fortuna Sittard Wissel José Rodríguez voor K. Heerings Fortuna Sittard
73' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciss voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
73' Wissel FC Utrecht Wissel E. Bergström voor T. Letschert FC Utrecht
74' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Novakovich met assist van A. Ciss Fortuna Sittard 1-1
87' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor W. Dammers Fortuna Sittard
87' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Ňinaj Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - FC Utrecht
Opstellingen Fortuna Sittard - FC Utrecht
De opstellingen van Fortuna Sittard en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - FC Utrecht

Fortuna Sittard en FC Utrecht treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en FC Utrecht elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst FC Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 17e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fortuna Sittard - FC Utrecht Opstelling Fortuna Sittard Opstelling FC Utrecht Live Fortuna Sittard - FC Utrecht Live Fortuna Sittard - FC Utrecht kijken Fortuna Sittard - FC Utrecht kijken Live Fortuna Sittard - FC Utrecht stream Fortuna Sittard - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - FC Utrecht Uitslag Fortuna Sittard - FC Utrecht Statistieken Fortuna Sittard - FC Utrecht Eredivisie 2018/2019 Fortuna Sittard - FC Utrecht wedden Fortuna Sittard - FC Utrecht gokken Fortuna Sittard - FC Utrecht Unibet