Nabeschouwing Fortuna Sittard - Heracles (3-0) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Fortuna Sittard het zaterdag 24 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Heracles (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. M. Diemers maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fortuna Sittard vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Fortuna Sittard vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Stokkers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee A. El Messaoudi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor Fortuna Sittard dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fortuna Sittard - Heracles 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Fortuna Sittard Penalty M. Diemers Fortuna Sittard 1-0
31' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt F. Stokkers met assist van José Rodríguez Fortuna Sittard 2-0
46' Wissel Heracles Almelo Wissel Mohammed Osman voor S. Sama Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel Jesper Drost voor B. Kuwas Heracles Almelo
63' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. El Messaoudi met assist van L. Lamprou Fortuna Sittard 3-0
64' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor L. Duarte Heracles Almelo
73' Wissel Fortuna Sittard Wissel J. Smeets voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
79' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Ospitalieri voor Mica Pinto Fortuna Sittard
85' Wissel Fortuna Sittard Wissel André Vidigal voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Heracles
Opstellingen Fortuna Sittard - Heracles
De opstellingen van Fortuna Sittard en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.