Nabeschouwing Fortuna Sittard - PSV (1-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Fortuna Sittard het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - PSV (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en PSV is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door H. Lozano, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Novakovich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette D. Rigo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor PSV dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - PSV
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
76
139
Gevaarlijke aanvallen
32
68
Passes
317
480
Overtredingen
12
16
Buitenspel
2
0
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE Fortuna Sittard - PSV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
33' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano PSV 0-1
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel André Vidigal voor G. Vlijter Fortuna Sittard
61' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Novakovich met assist van J. Smeets Fortuna Sittard 1-1
63' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Mica Pinto Fortuna Sittard
66' Wissel PSV Wissel D. Rigo voor P. Rosario PSV
66' Wissel PSV Wissel D. Malen voor H. Lozano PSV
79' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Hutten voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
81' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Stokkers voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
83' Wissel PSV Wissel Mauro Júnior voor G. Pereiro PSV
90' Doelpunt PSV Doelpunt D. Rigo met assist van J. Hendrix PSV 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - PSV
Opstellingen Fortuna Sittard - PSV
De opstellingen van Fortuna Sittard en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach René Eijer
Wissels Fortuna Sittard
# Speler Pos.
27 Rowen Koot K
1 Aykut Özer K
5 Branislav Ňinaj V
17 Alessandro Ciranni V
13 Marco Ospitalieri V
25 Lars Hutten M
28 Lazar Kojić M
7 André Filipe Cunha Vidigal A
19 Finn Stokkers A
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - PSV

Fortuna Sittard en PSV treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 12e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fortuna Sittard - PSV Opstelling Fortuna Sittard Opstelling PSV Live Fortuna Sittard - PSV Live Fortuna Sittard - PSV kijken Fortuna Sittard - PSV kijken Live Fortuna Sittard - PSV stream Fortuna Sittard - PSV Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - PSV Uitslag Fortuna Sittard - PSV Statistieken Fortuna Sittard - PSV Eredivisie 2018/2019 Fortuna Sittard - PSV wedden Fortuna Sittard - PSV gokken Fortuna Sittard - PSV Unibet