Nabeschouwing Fortuna Sittard - Vitesse (2-1) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 27 januari 2019 - 12:15 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Fortuna Sittard het zondag 27 januari 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Vitesse (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door B. Linssen, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Hutten, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette F. Stokkers zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fortuna Sittard de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Perez, waardoor Fortuna Sittard dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - Vitesse
Goals
2
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
156
91
Gevaarlijke aanvallen
58
49
Passes
498
322
Overtredingen
11
16
Buitenspel
0
8
Corners
5
10
Wissels
3
2
LIVE Fortuna Sittard - Vitesse 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen met assist van Eduardo Vitesse 0-1
23' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor C. Essers Fortuna Sittard
27' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor M. Diemers Fortuna Sittard
36' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor K. Heerings Fortuna Sittard
45' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
55' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Foor Vitesse
60' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Hutten voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
72' Wissel Vitesse Wissel R. Beerens voor M. Ødegaard Vitesse
74' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten met assist van André Vidigal Fortuna Sittard 1-1
76' Wissel Vitesse Wissel R. Margaret voor O. Darfalou Vitesse
77' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Stokkers voor André Vidigal Fortuna Sittard
88' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Dobos voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
90' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor A. Dobos Fortuna Sittard
92' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt F. Stokkers Fortuna Sittard 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Vitesse
Opstellingen Fortuna Sittard - Vitesse
De opstellingen van Fortuna Sittard en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Leonid Slutskiy
Wissels Vitesse
# Speler Pos.
39 Richonell Margaret Wissel
22 Remko Pasveer K
5 Max Clark V
30 Danilho Doekhi V
26 Rasmus Thelander V
23 Mukhtar Ali M
7 Roy Beerens A
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Vitesse

Fortuna Sittard en Vitesse treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst Vitesse 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 14e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fortuna Sittard - Vitesse Opstelling Fortuna Sittard Opstelling Vitesse Live Fortuna Sittard - Vitesse Live Fortuna Sittard - Vitesse kijken Fortuna Sittard - Vitesse kijken Live Fortuna Sittard - Vitesse stream Fortuna Sittard - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - Vitesse Uitslag Fortuna Sittard - Vitesse Statistieken Fortuna Sittard - Vitesse Eredivisie 2018/2019 Fortuna Sittard - Vitesse wedden Fortuna Sittard - Vitesse gokken Fortuna Sittard - Vitesse Unibet