Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (2-3) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt PEC Zwolle het zaterdag 24 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (2-3)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 2-3 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Lam, waarmee PEC Zwolle met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. El Khayati, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette C. Leemans zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PEC Zwolle de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. El Khayati de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk ADO Den Haag dat in de 83e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Kuipers de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE PEC Zwolle - ADO Den Haag 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Lam PEC Zwolle 1-0
17' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati ADO Den Haag 1-1
18' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt C. Leemans PEC Zwolle 2-1
24' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati met assist van M. Lorenzen ADO Den Haag 2-2
55' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor V. van Crooij PEC Zwolle
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Falkenburg ADO Den Haag
59' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Genreau voor G. Hamer PEC Zwolle
76' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Scamacca voor R. Dekker PEC Zwolle
78' Wissel ADO Den Haag Wissel Zhang Yuning voor E. Falkenburg ADO Den Haag
83' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt N. Kuipers met assist van A. El Khayati ADO Den Haag 2-3
84' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Lachman voor T. Lam PEC Zwolle
84' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
87' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor S. Becker ADO Den Haag
93' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Beugelsdijk voor A. El Khayati ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - ADO Den Haag
Opstellingen PEC Zwolle - ADO Den Haag
De opstellingen van PEC Zwolle en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.