Nabeschouwing PEC Zwolle - FC Emmen (3-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt PEC Zwolle het zondag 31 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - FC Emmen (3-0)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 3-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PEC Zwolle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van V. van Crooij. PEC Zwolle vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Thy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Thy van PEC Zwolle die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor PEC Zwolle dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - FC Emmen
Goals
3
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
128
133
Gevaarlijke aanvallen
52
42
Passes
482
398
Overtredingen
9
16
Buitenspel
2
0
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE PEC Zwolle - FC Emmen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt V. van Crooij met assist van Y. Namli PEC Zwolle 1-0
31' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Paal PEC Zwolle
45' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Thy PEC Zwolle 2-0
46' Wissel FC Emmen Wissel C. Cavlan voor S. Gronsveld FC Emmen
70' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor M. van Duinen PEC Zwolle
70' Wissel FC Emmen Wissel D. Camara Bos voor A. Bannink FC Emmen
71' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor G. Hamer PEC Zwolle
75' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Elbers PEC Zwolle
79' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Leemans voor G. Hamer PEC Zwolle
82' Wissel PEC Zwolle Wissel Y. Nakayama voor K. Ehizibue PEC Zwolle
83' Wissel FC Emmen Wissel S. Braken voor M. Chacón FC Emmen
90' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Thy met assist van S. Elbers PEC Zwolle 3-0
92' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor N. Bakker FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - FC Emmen
Opstellingen PEC Zwolle - FC Emmen
De opstellingen van PEC Zwolle en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
1 Diederik Boer K
23 Dean Anthony Bouzanis K
18 Dico Koppers V
4 Yuta Nakayama V
8 Clint Leemans M
19 Rick Dekker M
14 Zian Flemming M
17 Denis Genreau M
25 Stanley Elbers A
Voorbeschouwing PEC Zwolle - FC Emmen

PEC Zwolle en FC Emmen treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en FC Emmen in de Eredivisie vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 1
Winst FC Emmen 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 12e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PEC Zwolle - FC Emmen Opstelling PEC Zwolle Opstelling FC Emmen Live PEC Zwolle - FC Emmen Live PEC Zwolle - FC Emmen kijken PEC Zwolle - FC Emmen kijken Live PEC Zwolle - FC Emmen stream PEC Zwolle - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - FC Emmen Uitslag PEC Zwolle - FC Emmen Statistieken PEC Zwolle - FC Emmen Eredivisie 2018/2019 PEC Zwolle - FC Emmen wedden PEC Zwolle - FC Emmen gokken PEC Zwolle - FC Emmen Unibet