Nabeschouwing PEC Zwolle - NAC Breda (0-0) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 18:30 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt PEC Zwolle het zaterdag 15 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - NAC Breda (0-0)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren PEC Zwolle en NAC Breda gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor PEC Zwolle, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Pol van Boekel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - NAC Breda
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
113
90
Gevaarlijke aanvallen
66
52
Passes
455
379
Overtredingen
7
15
Buitenspel
1
6
Corners
4
7
Wissels
2
2
LIVE PEC Zwolle - NAC Breda 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
44' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Verschueren NAC Breda
47' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. te Vrede NAC Breda
56' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
61' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor R. Dekker PEC Zwolle
77' Wissel PEC Zwolle Wissel S. van den Berg voor K. Ehizibue PEC Zwolle
81' Wissel NAC Breda Wissel Paolo Fernandes voor G. Korte NAC Breda
88' Wissel NAC Breda Wissel R. Mühren voor M. Rosheuvel NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - NAC Breda
Opstellingen PEC Zwolle - NAC Breda
De opstellingen van PEC Zwolle en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal PEC Zwolle
# Speler Pos.
1 Diederik Boer K
20 Kingsley Ehizibue V
3 Thomas Lam V
34 Ouasim Bouy V
5 Kenneth Paal V
2 Bram van Polen V
19 Rick Dekker M
14 Zian Flemming M
9 Mike van Duinen A
21 Younes Namli A
7 Vito van Crooij A
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
37 Steff Kaptein Wissel
37 Wissel
16 Mickey van der Hart K
23 Dean Anthony Bouzanis K
15 Ruben Ligeon V
33 Sepp van den Berg V
22 Thomas van den Belt M
25 Stanley Elbers A
Voorbeschouwing PEC Zwolle - NAC Breda

PEC Zwolle en NAC Breda treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 5
Winst NAC Breda 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 15e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PEC Zwolle - NAC Breda Opstelling PEC Zwolle Opstelling NAC Breda Live PEC Zwolle - NAC Breda Live PEC Zwolle - NAC Breda kijken PEC Zwolle - NAC Breda kijken Live PEC Zwolle - NAC Breda stream PEC Zwolle - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - NAC Breda Uitslag PEC Zwolle - NAC Breda Statistieken PEC Zwolle - NAC Breda Eredivisie 2018/2019 PEC Zwolle - NAC Breda wedden PEC Zwolle - NAC Breda gokken PEC Zwolle - NAC Breda Unibet