Nabeschouwing PSV - VVV Venlo (4-0) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt PSV het zaterdag 6 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - VVV Venlo (4-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door H. Lozano, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. de Jong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat É. Gutiérrez namens PSV het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

H. Lozano zette PSV even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Siemen Mulder toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSV.

LIVE PSV - VVV Venlo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Kum VVV-Venlo
34' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano met assist van G. Pereiro PSV 1-0
48' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
56' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Janssen voor J. Promes VVV-Venlo
64' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van S. Bergwijn PSV 2-0
65' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Mlapa voor P. Joosten VVV-Venlo
70' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor G. Pereiro PSV
80' Wissel PSV Wissel A. Behich voor Angeliño PSV
87' Doelpunt PSV Doelpunt É. Gutiérrez met assist van S. Bergwijn PSV 3-0
90' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor C. Kum VVV-Venlo
91' Penalty PSV Penalty H. Lozano PSV 4-0
93' Wissel PSV Wissel D. Malen voor S. Bergwijn PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - VVV Venlo
Opstellingen PSV - VVV Venlo
De opstellingen van PSV en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Maurice Steijn
Voorbeschouwing PSV - VVV Venlo

PSV en VVV Venlo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSV 9
Winst VVV Venlo 0
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 6e plaats.